FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMLIK ALIŞVERİŞİ DEVAM EDİYOR

Gazze’den Mısır’a yaralı olarak gelen ve tedavileri hala devam eden ailelerimiz var. Dernek olarak Mısır’a gittiğimiz günden bu yana birçok ailemizin ihtiyaçlarını gidermeye gayret ettik.

Kurban Bayramında da onları yalnız bırakmıyoruz. Burada zor şartlarda hayata tutunmaya çalışan Filistinli ailelerimizin çocuklarının bayram kıyafetlerini tedarik ediyoruz.

75 çocuğumuzun bayramlık ihtiyaçlarını giydirmek için yola çıktık. Bu gün itibari ile bayramlıklarını tedarik ettiğimiz çocuklarımızın sayısı 250 olmuştur. Bu bayram değerli bağışçılarımızın katkılarıyla çocuklarımızın mutluluklarına birlikte şahit olacağız. Sizlerin de desteği ile bayramlıklarını aldığımız çocuklarımızın sayısı artmaya devam edeceğine inanıyoruz.

Mısır’da yerel bir mağazayla anlaşma yaparak çocuklarımızın alışverişlerine bayramın son gününe kadar devam edeceğiz.

İçlerinde yetim ve öksüz çocuklarımızın da bulunduğu 250 çocuğumuzun bayramlıklarını anlaştığımız mağazadan tedarik ettik, çocuklarımız bayrama neşeli girsinler diye çabalıyoruz.

Filistinli çocuklarımızın arasında yetim çocuklarımız da mevcut. Gazze’nin onurlu insanlarının ardında bıraktıkları yetim ve öksüz çocuklarımıza sahip çıkmanın bizim vazifemiz olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle özellikle yetim ve öksüz çocuklarımızın mahsun olan gönüllerini az da olsa hoşnut edebilmek için gayret gösteriyoruz.

Çocuklarımızın ayakkabısından montuna, atletinden çorabına kadar bütün ihtiyaçları karşılanacak şekilde oluşturulan listelerimizle alışverişlerimiz devam ediyor.

 

Destek Olmak İsteyenler İçin Hesap Bilgilerimiz

Dernek Hesabı:

TR40 0004 6002 3588 8000 1119 27

Hesap Adı:

Hayatta İyilik Var Derneği 

Akbank

Paylaş: